Today’s special

Sunday 2 November 2025

steak de bœuf sauté minute, beurre maître d’hôtel

frites maison, gratin de côtes de bette

CHF 21.00

Booking

A PLACE OF TRADITION NICHED IN THE HEART OF THE OLD CITY

Located in the heart of the old town, close to the city’s Cathedral, the restaurant is a typical, historical establishment founded in 1966.

A place where “bistronomy” and tradition meet, for the pleasure of genuine food lovers.

STARTERS

Pour bien commencer une dégustation haute en couleurs et en saveurs, des entrées traditionnelles et de saison.

view the menu

THE SPECIALTIES

view the menu

MAIN COURSES

Des suggestions inédites, qui se renouvellent au gré des inspirations de notre Chef et des produits locaux de saison.

view the menu

WINES

Une large sélection de crus côtoie des vins de producteurs locaux, afin de satisfaire tous les amateurs.

view the menu

DESSERTS

Pour régaler tous les gourmands, une farandole de desserts glacés et de douceurs faites maison.

view the menu

Take Away

view the menu

dish of the day

view the menu

OUR CUISINE IS HOMEMADE

The dishes served in our establishment benefit from the “Homemade” label, which distinguishes restaurants whose dishes are prepared in their own kitchens, without resorting to precooked dishes and products.